• Edukacija za kozmeticare - Xenia doctors centar

Edukacije za kozmetičare

 

HEMIJSKI PILING

 

Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.

Teorijski deo: Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene hemijskih pilinga, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacija, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Upoznaju adekvatan pristup pacijentu, mere opreza prilikom aplikacije da bi ceo tretman za pacijenta bio bezbedan i komforan .

Praktičan deo: U okviru praktičnog dela polaznici će ovladati pravilnom tehnikom pripreme pacijenta, aplikacije hemijskog pilinga i savetovanja o daljoj nezi kože nakon tretmana u skladu sa tipom kože i njenom individualnom problematikom.

 

 

 

PRIMENA LASERA U ESTETSKOJ MEDICINI

 

U okviru Xenia Centra, nalazi se edukacioni centar za Syneron-Candela lasere. Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.

 

Laseri kao produkt napredne medicinske tehnologije, danas imaju ogromnu popularnost i široko se primenjuju u medicini (hirurgija, fizikalna medicina, traumatologija, dermatologija, kozmetika). Svoje značajno mesto zauzeli su i u estetskoj medicini i anti-aging tretmanima.

 

U Xenia Centru radimo edukacije za Syneron-Candela lasere, kao i za aparate za kriohirurgiju, elektrohirurgiju i dermoskopiju čiji smo generalni zastupnici i distributeri za teritoriju Srbije i region.

 

Za više informacija, kontakt osoba: Nađa Jevtić +381 64 6482120, nadja@msfpharm.com

  • PRIJAVITE SE ZA EDUKACIJU

     

    * Obavezna polja