• Xenia centar - Edukacija za lekare

Edukacije za lekare

 

HIJALURONSKI FILERI

Šta edukacija obuhvata? Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.

Teorijski deo: Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene filera, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Upoznaju pristup pacijentu koji podrazumeva maksimalnu posvećenost primenom najsavremenijih metoda i materijala i maksimalne mere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, da bi ceo tretman za pacijenta bio bezbedan, bezbolan i komforan.

Praktični deo: U okviru praktičnog dela ovladaćete veštinama upotrebe filera kod popunjavanja nazolabijalnih bora, marioneta, glabelarne regije, obraza, vrata, šaka, korektivne terapije usana ( naglašavanje konture, tj. ivice usana i volumena usana, dizanje uglova usana i popunjavanje pušačkih bora ), korektivne terapije nosa i korekcije brade.

 

 

 

PRP – PRIMENA AUTOLOGNE PLAZME OBOGAĆENE TROMBOCITIMA

Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo. Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom teorijskih saznanja i tehnikama rada, apsolutnim i relativnim indikacijama, kontraindikacijama za primenu, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Završetkom edukacije polaznici će ovladati veštinama upotrebe PRP-a na licu, vratu, dekolteu, za poboljšanje rasta kose, uklanjanje strija i ožiljaka od akni kao i mogućnost kombinovanja ove i drugih terapijskih metoda, sinergiju i antagonizam među njima.

 

 

 

HEMIJSKI PILING

Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.

Teorijski deo: Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene hemijskih pilinga, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacija, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Upoznaju adekvatan pristup pacijentu, mere opreza prilikom aplikacije da bi ceo tretman za pacijenta bio bezbedan i komforan.

Praktični deo: U okviru praktičnog dela polaznici će ovladati pravilnom tehnikom pripreme pacijenta, aplikacije hemijskog pilinga i savetovanja o daljoj nezi kože nakon tretmana u skladu sa tipom kože i njenom individualnom problematikom.

 

 

 

3D MEZONITI

Šta edukacija obuhvata? Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.

Teorijski deo: Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene 3D mezoniti, njihovim apsolutnim i relativnim indikacijama i kontraindikacijama, kao i sa njihovim neželjenim efektima i sanacijom istih.

Praktični deo: Lekari na edukaciji će ovladati tehnikom aplikacije 3D mezoniti, nehirurškog liftinga za korigovanje nazolabijalnih bora, spuštenih obrva, kesica i bora oko očiju, usana, podvaljka, dubokih bora vrata, čela i dekoltea. Svi polaznici rade praktično na svim regijama lica i tela i tako stiču kompletno znanje za samostalni rad dalje.   

 

 

 

3D MEZONITI I PRP

Edukacija obuhvata teorijski i praktičan deo.

PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama poznata i kao tretman podmlađivanja sopstvenom krvlju je vodeći zahvat koji koristi moć lečenja koji imaju trombociti i faktori rasta u našoj krvi, kako bi stimulisali reakciju matičnih ćelija. One pomažu da se stvori novi kolagen, krvni sudovi, obnavljaju oštećenu kožu, poboljšavaju njen izgled i usporavaju znakove starenja.

Mezoniti služe za jačanje i podizanje tkiva lica i tela. Radi se o biorazgradivim 3D mezonitima koji podstiču stvaranje kolagena. Tretman je minimalno invazivan i izvanredno se može kombinovati sa drugim metodama podmlađivanja.

Nakon edukacije, lekari-polaznici su sposobni za samostalan rad sa ovim tehnikama individiualno ili u kombinaciji sa ostalim anti-aging tretmanima.                       

 

 

 

PRIMENA LASERA U ESTETSKOJ MEDICINI

U okviru Xenia Centra, nalazi se edukativni centar za Syneron-Candela lasere. Edukacija obuhvata teorijski i praktični deo.     

 

Laseri kao produkt napredne medicinske tehnologije, danas imaju ogromnu popularnost i široko se primenjuju u medicini (hirurgija, fizikalna medicina, traumatologija, dermatologija, kozmetika). Svoje značajno mesto zauzeli su i u estetskoj medicini i anti-aging tretmanima.

 

U Xenia Centru radimo edukacije za Syneron-Candela lasere, kao i za aparate za kriohirurgiju, elektrohirurgiju i dermoskopiju čiji smo generalni zastpunici i distributeri za teritoriju Srbije i region.

 

Za više informacija: nadja@msfpharm.com, +381 64 6482120,  Kontakt osoba: Nađa Jevtić

  • PRIJAVITE SE ZA EDUKACIJU

     

    * Obavezna polja