Dermapen – najnovija olovka za podmlađivanje

 

Kako bi u našoj koži došlo do što bolje sinteze kolagena, i ona što duže ostala lepa, jedra i zategnuta, podvrgavamo se raznim estetskim tretmanima, od sve aktuelnijih lasera, filera… pa do primene raznih krema, seruma i losiona. Sada, ovo možete postići i uz pomoć Dermapen-a.

 

Ono što Dermapen aparat svrstava u sam vrh anti-age metoda 21. veka je mogućnost podešavanja dubine prodiranja iglice okretanjem točkića na vrhu aparata. Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava se veća apsorpcija aktivnih supstanci.

 

Korišćenjem Dermapena se omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora  i poboljšava izgled kože već posle prvog tretmana. Procedura je nova, jednostavna i sigurna. Da bi bila potpuno bezbolna savetuje se primena kreme koja u sebi ima anestetik.

 

Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim pušačkim borama kao i na strijama.

 

U zavisnosti od vrste tretmana oporavak kože varira od nula pa do najviše četiri dana.

 

Lagani tretman će odmah pokazati rezultate u vidu blistave kože, dok je kod dubljih tretmana za potpune efekte potrebno da prođe i do 3 meseca.

 

Preporuka je da se noću nanosi hidratantni krem sa ceramidima ili laktobionskom kiselinom a najbolji efekti kada je u pitanju podmlađivanje kože ostvaruje se nanošenjem Endocare ampula ili seruma, koji su bogati faktorima rasta i od esencijalnog su značaja za obnovu i rast ćelija. Faktori rasta su takodje odgovorni za stvaranje novog kolagena i elastina u koži. Dermapenom pojačavaju se efekti samog tretmana i omogućava se veća apsorpcija aktivnih supstanci koje potpomažu podmlađivanje.

 

Generalni zastupnik za Dermapen – MSF Pharm & Xenia.

Poklon za 08. mart 2019

 

 

Radno vreme Xenia Centra:

ponedeljak - petak: 12h-20h

 

mob. +381 64 648 21 14

           + 381 11 32 31 790

Krunska 7/1   Beograd

 

 

Generalni zastupnik:

 

Xenia na FB: