Hemijski piling  NeoStrata

 

Hemijski piling najčešće preporučujemo osobama sa foto-oštećenom kožom ( naboranom kožom, izraženim hiperpigmentacijama, proširenim porama, lošom teksturom i neujednačenom bojom tena ) kao i osobama sa masnom kožom i ožiljcima od akni. Hemijski piling licu daje mladalački i bitno svježiji izgled.

 

Hemijski piling je postupak odstranjivanja površinskog sloja kože prilikom kojeg se osim podmlađivanja kože i uklanjaja bora, u koži podstiče stvaranje vlastitog kolagena. Zbog toga je i efekt pomlađivanja lica znatan, uvek prisutan i trajan.

 

U Xenia Doctors Centru primenjujemo NeoStrata piling 100% slobodnom glikolnom kiselinom u 4 različite koncentracije, kao i Exuviance Booster-e i pilinge.

 

Prednosti ovih hemijskih pilinga su:

 

  • sigurnost i preciznost u primeni
  • nuspojave svedene na minimum
  • brži oporavak

 

Odličan je za jesen

Hemijski piling odličan je piling za jesen, ako želite da ubrzate oporavak kože nakon letnjih iskušenja dubinskom eksfolijacijom. Dva velika američka brenda nude dva različta pilinga: površinski i dubinski. Izbor zavisi od vaše kože.
Za potpuno obnavljanje epiderma i redukciju vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože, kao i za poboljšanje tonusa i sjaja kože preporučuju se hemijski pilinzi.


Najsavremeniji metod hemijskog pilinga podrazumeva alfa- hidroksi kiseline (AHA), koje se nalaze u prirodi – u voću, kiselom mleku i šećernoj trsci. Najpoznatija medju njima je glikolna kiselina koja daje i najbolje piling rezultate jer ima najmanji molekul i najdublje prodire u kožu. Tretmani ovim kiselinama daju sigurne rezultate, bezbolni su i nisu toksični za kožu. Mogu se raditi na licu, dekolteu, grudima, ledjima, vratu ili rukama i prilagodjavaju se tipu i boji kože.

 

Neostrata piling glikolnom kiselinom

Idealan je za lečenje akni, podmladjivanje, poboljšanje strukture i tonusa kože, smanjenje pora, uklanjanje pigmentnih nepravilnosti i nečistoća sa kože. Tretman pilinga treba sprovoditi u kontinuitetu (6-8 tretmana, sa razmakom od 3,4 nedelje) što u kominaciji sa adekvatnom kućnom negom dovodi do obnavljanja kolagena i elastičnih vlakana, zatezanja kože i značajnog poboljšanja tena.

 

Poklon za 08. mart 2019

 

 

Radno vreme Xenia Centra:

ponedeljak - petak: 12h-20h

 

mob. +381 64 648 21 14

           + 381 11 32 31 790

Krunska 7/1   Beograd

 

 

Generalni zastupnik:

 

Xenia na FB: