Tretmani

USLUGE KOJE PRUŽAMO

U okviru Xenia Centra pružamo vam mogućnost da iskusite tretmane koje će vam obezbediti najkvalitetniju negu kože lica i tela. Tu su kako klasični tretmani lica, hemijski piling, različite metode za podmlađivanje lica, zatezanje kože, lifting, mezoterapija, lipoliza, tako i laserska epilacija, uklanjanje hiperpigmentacija, otklanjanje celulita, strija i ožiljaka, preoblikovanje tela, pa i dermatoskopija i dermatohirurgija - elektrohirurgija. Više detalja o svim našim uslugama pročitajte u nastavku.

Cellular Matrix - stimulacija regeneracije kože

Cellular Matrix - stimulacija regeneracije kože

Tretman koji kombinuje A-PRP i hijaluronsku kiselinu efikasan je i bezbedan način za stimulisanje regeneracije i sposobnosti zaceljivanja kože.

Podmlađivanje vlastitom plazmom – PRP tretman

Podmlađivanje vlastitom plazmom – PRP tretman

Krvna plazma bogata je trombocitima i faktorima rasta, a izdvojena specijalnim postupkom i ubrizgana u našu kožu, podstiče njenu regeneraciju.

Tretmani hijaluronskom kiselinom

Tretmani hijaluronskom kiselinom

Za efektnu korekciju bora na licu kod većine pacijenata savršeni rezultati se mogu postići kožnim filerima, a najtraženiji i najpopularniji je hijaluronska kiselina.

Lasersko uklanjanje ožiljaka i strija

Lasersko uklanjanje ožiljaka i strija

Na ovaj način smanjuje se vidljivost ožiljaka na bilo kojem delu tela, a tretman je efikasan za smanjivanje kako svežih, tako i starijih strija.

Laserska epilacija ELOS tehnologijom

Laserska epilacija ELOS tehnologijom

Spada u najbezbolnije i uklanja sve tipove dlaka na svim tipovima kože. Koristi radiofrekvenciju tj.“struju” i IPL tj.optičku energiju za uklanjanje dlaka.

Lifting lica – Co2RE frakcionim laserom

Lifting lica – Co2RE frakcionim laserom

Postiže se podmlađivanje i zatezanje kože, skidanje bora, uklanjanje proširenih pora, kao i tamnih fleka na licu, vratu ili šakama.

Otklanjanje celulita i  preoblikovanje tela - Vela Shape III

Otklanjanje celulita i preoblikovanje tela - Vela Shape III

Ovaj aparat kombinuje infracrvenu svetlost, radiotalasnu energiju, vakuum i masirajući efekat rolera za maksimalno precizno zagrevanje tkiva u opsegu od 3 – 15 mm dubine.

Uklanjanje hiperpigmentacija (fleka)

Uklanjanje hiperpigmentacija (fleka)

Nakon konsultacije i razgovora se lekarom tretman se izvodi IPL aparatom savremene generacije renomiranog svetskog brenda Syneron Candela.

Mezoterapija

Mezoterapija

Jedna od najpopularnijih neinvazivnih tretmana za podmlađivanje, a koristi se za dubinsku hidrataciju kože lica, vrata, dekotea, tretiranja celulita, strija,...

Lipoliza

Lipoliza

Primenjujemo isključivo tehniku direktnog injektovanja aktivne supstance u masno tkivo koja daje najbolje rezultate. U pitanju je tzv. fosfatidilholin koji razlaže masne ćelije.

Dermapen – najnovija olovka  za podmlađivanje

Dermapen – najnovija olovka za podmlađivanje

Dermapen aparat stimuliše proizvodnju kolagena i omogućava veću apsorpciju aktivnih supstanci, a ima mogućnost podešavanja dubine prodiranja iglice okretanjem točkića na vrhu aparata.

Dermoskopija

Dermoskopija

Mole Max predstavlja bezbolnu i neinvazivnu dijagnostičku metodu, kojom se dobija uvid u strukturu različitih promena i izraštaja na koži i ispod površine kože, koje su nevidljive golim okom.

Dermatohirurgija -  Elektrohirurgija

Dermatohirurgija - Elektrohirurgija

Radiotalasne intervencije su brz i pouzdan način uklanjanja svih promena na koži, a svaka promena se uklanja u potpunosti samo jednom intervencijom, bez ožiljaka.

Hemijski piling Neostrata

Hemijski piling Neostrata

Tretman predstavlja postupak odstranjivanja površinskog sloja kože prilikom kojeg se, osim podmlađivanja kože i uklanjanja bora, u koži podstiče stvaranje vlastitog kolagena.

Zatezanje  glabele, čela i regije oko očiju

Zatezanje glabele, čela i regije oko očiju

Botox (botulinum toksin A) je produkt specifičnih bakterija, koji se nakon farmaceutskih obrada u medicinske svrhe koristi u slabo koncentrovanoj formi kao lek i kao eliksir mladosti.

Klasični tretmani  lica

Klasični tretmani lica

Mogu se raditi kod svih tipova i stanja kože, a podrazumevaju niz postupaka kojima se vrši dubinsko čišćenje lica procesom komedoekspresije.