Otklanjanje celulita i preoblikovanje tela Vela Shape III

Ekskluzivno u Xenia centru

Celulit je problem koji se javlja kod više od 80% žena starijih od 20 godina bez obzira na telesnu težinu i građu. Kao posledica nakupljanja prekomernih masti dolazi do uvećanja masnih ćelija u potkožnom tkivu što dovodi do naborane kože (za takvu kožu kažemo da liči na pomorandžinu koru). Podržana tehnologijom, VelaShape III aparat kombinuje infracrvenu svetlost, radiotalasnu energiju, vakuum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu od 3 – 15 mm dubine.

 

Ovom jedinstvenom tehnologijom VelaShape III duboko zagreva masne ćelije, njihove okolne fibrozne septe i ispod ležeća kolagena vlakna.

 

Tretman je jednostavan, bezbolan, a regije koje se obično tretiraju su: zadnji i prednji deo butina, spoljašnji i unutrašnji deo butina, zadnjica, stomak, nadlaktice, podvaljak.

Područje tela koje je bilo izloženo tretmanu može ostati toplo i crveno usled poboljšane cirkulacije, a koža je odmah zategnutija i ima bolju strukturu.

Bez posete hirurgu, tretirajte problematične zone koje čine da se žene osećaju nezadovoljno svojim telom. Sa više od deset godina iskustva, mnoštvo studija, više od 5 miliona izvršenih tretmana na svetskom nivou i najviše objavljenih istraživanja od bilo kog drugog medicinskog aparata namenjenog za preoblikovanje tela, VelaShape III je najpriznatiji neinvazivni tretman trenutno na tržištu. Veoma efikasan u smanjenu obima i tretiranju celulita, a poboljšanja su vidljiva postepeno i nakon prvog tretmana, kada počinje da se primećuje da je koža glatka i čvršća.

 

Šta je tačno VelaShape III?

 

VelaShape III je medicinski uređaj koji je FDA odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka i butina. Ovo je najnovija generacija uređaja. Ovaj tretman je popularan, jer je neinvazivan, udoban i pomaže da se poboljša stanje problematičnih oblasti u telu – rezultati koje je teško postići drugim metodama.

 

Kako funkcioniše?


VelaShape III kombinuje četiri mehanizma: infracrvene zrake, radiotalase, vakuum i mehaničku masažu. Ove 4 energije deluju sinergistički na zagrevanje masti, produkciju kolagena i vezivnog tkiva ispod kože, kao i na poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže tretiranog područja. Kao rezultat toga, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se zateže.
 

Može li se tretirati bilo koji deo tela?


Da, ali VelaShape III se najčešće koristi na zadnjici i butinama. Abdomen i bokovi se često tretiraju zbog neželjenih masti koje se akumuliraju u tim oblastima. Takođe je moguć tretman nadlaktica.
 

Da li je to samo za ljude sa celulitom?


Ne, procedura VelaShape III je savršena za svakoga ko želi da oblikuje telo i da se oslobodi dodatnih santimetara. Tretman se može prilagoditi za svaku od oblasti u zavisnosti od problema ili željenog ishoda.
 

Da li jedan tretman dovoljan da se reši problem?

 

Nažalost, vrlo malo stvari u životu se može rešiti odjednom. Problem je u tome što postoji mnogo spoljnih i unutrašnjih faktora koji utiču na naše telo i mogu dovesti do stvaranja celulita. Međutim, prvi vidljivi rezultati su nakon samo 3 tretmana, kada se obim smanjuje najmanje 3 santimetra.

Da se lepa figura održi i spreči novo stvaranje celulita, 1-2 tretmana održavanja treba vršiti na svakih 4-6 meseci za najbolje rezultate.


 

 

Koliko dugo svaki tretman traje?


Vreme tretmana zavisi od veličine i broja oblasti koje se tretiraju. Jedna od oblasti je veličine jednog lista papira, a tretman svake oblasti može da potraje između 20 - 30 minuta.
 

Koji je najbolji način da se održe rezultati?

 

Sposobnost jedne osobe da održi svoje telo može biti veoma različita od druge. Prirodno – fit ljudi će lakše održavati rezultate, dok drugi moraju intenzivnije da vežbaju i vode računa o ishrani. U principu, najbolji način da se održi svoje telo posle VelaShape III tretmana je zdrava ishrana, kao i redovne fizičke vežbe.

 

Da li postoje rizici?

 

VelaShape III je generalno vrlo bezbedna procedura, manje modrice se retko javljaju. Kao i sa bilo kojim uređajem koji koristi energiju za proizvodnju toplote, uvek postoji rizik od mogućih opekotina na koži, međutim, uz dobro obučeno osoblje rizik je sveden na minimum.
 

Da li postoji alternativa za VelaShape III?

 

VelaShape III je jedini FDA odobreni uređaj za tretman celulita i smanjenje obima. On je jedinstven u kombinovanju infracrvene svetlosne energije, radio talasa, masaže i vakuuma. Alternativni tretmani mogu biti samo radiotalasima, infracrvenim zracima ili masažom, ali to ne bi imalo sinergistički efekat kombinovane energije kao VelaShape III.

Generalni zastupnik: MSF Pharm & Xenia Centar